Preshevë, 3 nentor -Ndeshja mes Partizanit dhe Skënderbeut u shpall si nje dule mjaft i rrezikshëm por sjelljet e tifozëve shuiptar dhe serbe kane impresionuar të gjithë, madje edhe njeriun  e parë te të Skenderbeut Lirim Zeka. Thene shkurt, ndeshja Partizani dhe Skënderbeut dje ne Beograd ishte ma shume tute se dhimtë, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Megjithëse kishte frikë se një situatë e ngjashme mund të ndodhte në ndeshjen të enjten, si ai nga Serbia dhe Shqipëria, gjithçka shkoi mirë në një atmosferë të mirë. Liderët Partizan u kujdes nga detajet që organizata është në një nivel të lartë, për të cilën ai përgëzoi  Zeka.

 

Zeka: Na pritën mirë ne Beoghrda dhe i falënderojmë. Çdo gjë ishte si duhet, me përjashtim të rezultatit

Masat e sigurisë ishin të larta, si dy javë më parë në Tiranë dhe Elbasan. Nuk duhej të përsëriteshin ngjarjet e 3 viteve më parë. “Nuk e prisnim të ishte e tillë atmosfera në Beograd. Nuk kemi asnjë vërejtje. Ishte gjithçka ok nga momenti që shkelëm në Beograd e deri në fund të ndeshjes. Na pritën mirë dhe i falënderojmë. Çdo gjë ishte si duhet, me përjashtim të rezultatit”, – ka thënë Lirim Zeka, përfaqësues i delegacionit të Skënderbeut në këtë ndeshje, i cili e shikonte atë nga tribuna, bashkë me drejtuesit e Partizanit.

Presidenti i Partizanit Milorad Vucelic gjithashtu shprehu kënaqësi të madhe me sjelljen e tifozëve shqiptare dhe serbë.

SHPËRNDAJE