Në magjistralen Prishtinë-F.Kosovë tragjikisht ka humbur jetën Nermine Sadiku-Abdullahu 30 vjeçare nga fshati Tërrnavë (e bija e Qenanit nga fshati Bukuroc I Preshevës) . Viktima ishte e ftuar në një dasmë tek të afërmit e saj.

 

Rreth aksidentit në fjalë burimet e agjecisë “Presheva Jonë”  mësojnë se policia e kosovës vozitësin e veturës e ka ndaluar menjëherë dhe ndaj tij. Hetimet vazhdojnë. 

 

Prishtinë/Preshevë-13 korrik

Dje rreth orës 19:00 në magjistralen Prishtinë-F.Kosovë tragjikisht ka humbur jetën Nermine Sadiku-Abdullahu 30 vjeçare nga fshati Tërrnavë (e bija e Qenanit nga fshati Bukuroc I Preshevës) . Viktima ishte e ftuar në një dasmë tek të afërmit e saj.

 

Rreth aksidentit në fjalë burimet e agjecisë “Presheva Jonë”  mësojnë se policia e kosovës vozitësin e veturës e ka ndaluar menjëherë dhe ndaj tij. Hetimet vazhdojnë. Megjithëse magjistralja në fjalë është e njohur për aksidentet të llojit të till për shkak mungesës së nënkalimeve dhe mbikalimeve si dhe semaforëve për këmbësorë.

E ndjera të cilës jetën ia mori një makinë e cila edhe e aksidentoi pas vetes ka lënë tre fëmijë 9 vjet,5 vjet dhe I vogli 8 muajsh.

Varrimi bëhet sonte (me aksham).

Ngushllime familjes Sadiku dhe Abdullahu !

SHPËRNDAJE