Natalia Siwiec është një nga modelet më të famshme dhe prestigjioze në Poloni. I pëlqen shumë sporti dhe mezi po pret Evropianin, që do të zhvillohet në vendin e saj….Bëne Like për të shikuar foto dhe VIDEON…

 

PO PSE LIKE ?

Qëllimi LIKE është thjesht për ruajtjen e të miturve për t ‘mos i shikuar këto foto që nuk i takon  moshës së tyre. Normalisht facebook duhet të posedojnë të rriturit dhe jo fëmijët. Prandaj, për cdo shikim e këtyre fotove nga ana e  fëmijëve, përgjegjës janë prindërit e tyre ose që i lejojnë  ose që ju kanë mundësuar të hapin fb. falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

[wp-like-locker][/wp-like-locker]Mbi të gjitha shpreson që organizimi të jetë në nivelin e duhur, por edhe që përfaqësuesja e vendlindjes së saj që të shkojë sa më larg të jetë e mundshme.
[/wp-like-locker]

 

 

SHPËRNDAJE