Lideri i PD-së Mr. Nagip Arifi, mbajti një konferencë me përfaqësuesit e medzave lokale. Në konferencë ndër tjera z.Arifi ka potencuar se  « Partia Demokratike ka arritur mazhofrancën e kshilltarëve në Ansamblenë Komunale të Bujanocit, organ ky i cili ditëve të ardhshme do të konstituohet  si Kuvendi Komunal i ardhshëm i  Bujanocit i cili dominohet nga këshilltarët e partisë sonë.. »

 

Bujanoc, 2 qershor

 

Drejtuesit e  Partisë Demokratike me seli në Bujanoc bashakrisht me këshilltarët e kësaj partie në kyre me liderin e saj z.Nagip Arifin, sot  janë tubuar kokë më kokë për të diskutuar situtën e pas 6 majit ku Partia Demokratike kihste dalur fituese. Pas këtij tubimi të kyresuisë dhe këshilltarëve të PD-së lideir i saj  Mr. Nagip Arifi, mbajti një konferencë me përfaqësuesit e medzave lokale. Në konferencë ndër tjera z.Arifi ka potencuar se  « Partia Demokratike ka arritur mazhofrancën e kshilltarëve në Ansamblenë Komunale të Bujanocit, organ ky i cili ditëve të ardhshme do të konstituohet  si Kuvendi Komunal i ardhshëm i  Bujanocit i cili dominohet nga këshilltarët e partisë sonë.. », njofton agjencia informative kobmëtare « Presheva Jonë ».  Njëkohësisht nga ky takim me gazetarët z.Arifi ka apeluar tek patitë si motar për bashkëpunim duke theksuar se PD  është e hapur për r gjithë dhe janë të  mirseardhura subjekteve tjera politike për startegji të reja drejt formimit të një kualicioni qeqverisës për katër vjetët e ardhsme komunën e Bujanocit.

SHPËRNDAJE