Bajrami në Islam është qetësi dhe dinjitet, ku myslimanët falenderojnë dhe madhërojnë Zotin që është Një dhe i Gjithpushtetshëm. Ditët e Bajramit janë ditët e lumturisë së përbashkët me vëllezërit e tjerë, janë ditët e lulëzimit të ndjenjave të vëllazërisë, paqes e shëndetit, janë ditët e gëzimit të përbashkët me të afërmit, fqinjët, shokët dhe me mbarë njerëzit.

Së fundi i lutem Allahut që kjo festë të sjellë në shtëpitë e shqiptarëve paqe, kënaqësi, gëzim dhe hare. Le të sjellë kjo festë më shumë mirësi, afrimitet dhe dashuri mes njëri-tjetrit, në të mirë të shoqërisë, kombit dhe gjithë njerëzimit, thuhet ne urimin e kryetarit te Partise Demokratike (PD) drejtuar qytetarve te Lugines se Preshves

SHPËRNDAJE