Me rastin e fillimi të muajit të shenjët të Ramazanit, Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Tërnava, ka uruar muslimanët e Kosovës dhe Luginës së Preshevës si dhe të gjithë besimtarët të kenë agjërim sa më të lehtë e të pranuar tek Zoti

Prishtinë,31  korrik / AIk-Presheva Jone
 
Me rastin e fillimi të muajit të shenjët të Ramazanit, Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Tërnava, në fjalimin e tij drejtuar besimtarëve myslimanë në Kosovë dhe Luginë të Preshevës ka uruar që bashkëm e gjithë besimtarët tjerë të kenë agjërim sa më të lehtë e të pranuar tek Zoti. Me rastin e Ramazanit, qytetarët e besimit islam të Kosovës dhe myftiun Tërrnava i ka uruar edhe Kryeministri Hashim Thaçi.

SHPËRNDAJE