Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) i është kundërpërgjigjur menjëherë akademikut Rexhep Qoja, i cili kishte thënë se Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës (ASHAK) është bërë shtëpi private e LDK-së.

http://www.botasot.info/img/isa-mustafa63.jpgKreu i LDK-së, njëherësh edhe kryetar i komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, citohet të ketë thënë se Qosja e ka kompleks LDK-në.

“Iu ka vonuar mendimi sikurse revolucioni. Ai ka komplekse nga LDK-ja, një ditë do të çmendet, por nuk është përgjegjësi e jona”, është përgjigjur Mustafa për shkrimtarin dhe akademikun me një sms.

SHPËRNDAJE