Monica Bellucci, mishërimi i femrës së mrekullueshme Mesdhetare. Aktorja italiane është imazhi i ri fushatës së “Dolce&Gabbana, Make Up”. 47-vjecarja ishtë pjesë e reklamës së buzëkuqit të ri, një buzëkuq flakë i kuq, simbol i joshjes. Domenico Dolce dhe Stefano Gabbana kanë krijuar këtë koleksion buzëkuqësh “Monica Lipstick Collection”, duke menduar pikërisht për të. Monika me një pale recipeta të zeza dhe buzët e kuqe dukej me joshëse se kurrë.
Komente (0) Kthehu | 18.02.2012

SHPËRNDAJE