Viti 2011 do te jete nje vit me nje konkurrence tejet te forte per te gjithe industrine automobilistike. Disa kompani kane prezantuar apo pritet te prezantojne se shpejti modelet e tyre te reja, duke bere qe vemendja e te apasionuarve pas makinave te jete e perqendruar per te pare ne rruge fjalet e fundit te industrise automobilistike.

Revista gjermane “AD AC” publikoi sot listën e dhjetë makinave më të mira që kanë dalë apo do të dalin në shitje gjatë vitit aktual.

Jo të gjitha makinat preferohen prej të dyja sekseve. Ndërsa meshkujt priren drejt modeleve sportive apo makinave të rënda, tek gustot femërore të katër rrotave mbizotëron finesa dhe ekonomia. Një prej faqeve më autoritare të industrisë automobilistike, “Voituresaufeminin.fr”, ndërmorri një sondazh, duke pyetur lexueset e saj femra për makinën e ëndrrave të tyre. Pas grumbullimit të disa mijëra votimesh, këto ishin rezultatet:

 

Dhjetë makinat më të mira të 2011-s

 

SHPËRNDAJE