Dmth sipas minsitrit serb Markovicka shqiptarët e Luginës së Preshevës nuk duhet me përdor emrin e Skenderbeut që cliroi ballkanin, por duhet vënë ata që prenduan ta okupojnë ballkanin Cara Lazart, Karadjordevicat e dei tek ata që vranë e okupuan Kosovën dhe shqIptarët Milosevicat, Andricat, Arkant, Pordhant etj..

SHPËRNDAJE