Pothuajse të gjithë dokumentet e nënshkruara prej ministrit të administrimit të pushtetit lokal të Qeverisë së Kosovës, Sllobodan Petroviq, janë në gjuhën serbe.

Kjo sipas tij për të pasur më tepër kompetencë dhe siguri në firmosjen e dokumenteve pasi serbishtja është gjuha që njeh shumë mirë.

Madje Petroviq ka urdhëruar kryetarët e komunave që të gjithë dokumentet të shkruhen edhe në shqip edhe në serbisht.

SHPËRNDAJE