Ditëve të fundit në disa media lexuam se sipas  WikiLeaks minsitri i punëve të jashtme të Suedise Carl Bild qenka “i paguari” i amerikës (proamerikan) dhe i preferuari i SHBA-ve apo edhe ajo tjetra se diplomati suedez Bildt i “urren kroatët dhe shqiptarët”…Gjurmëve të lajmit agjancia informative kombëtare ka kontaktuar z.Bild dhe ka kerkuar shpjegim lidhur me atë se i urren apo jo shqiptarët ministri suedez ? Po cfarë thotë lidhur me keto vet ministri Carl Bilt ?.. Pra nesë mund të lexoni në web faqen e agjencisë sonë …

SHPËRNDAJE