milllNjë bisedë komunikimi mes Milaim Zekës dhe një shoku të tij e ka nxjerrë në rrjetin social në Facebook, shoku i tij, James Stern, ku Zeka thotë se është i kërcënuar nga grupi i Azem Sylës.

Pasi ia parashtron disa pyetje Milaim Zekës, i cili në një komunikim në viber, pohon se është i kërcënuar seriozisht.

“Jam i kërcënuar seriozisht…” i rrëfen mikut të tij Zeka, ndërsa i pyetur se nga kush, Zeka thotë se nga grupi i Azem Sylës.

“Milaim Zeka trego se çka u ba me Ferat Shalen që të ka kërcënuar, qysh ke than ti këtu apo Hajredin Kuqi asht tuj negociu me Feratin. E more Milaim, po fort asht ka të rren agjenti yt Hektori. Milaim këtë shkrim tanin në viber tanin mu agjenti jem Shllomo ma dha sot. Mili krejt ke rrshit bac, të myti paranoja”, pohon James Stern./BS/

SHPËRNDAJE