sahiiittMedvegjë, 19 maj -Sot me 19 maj  Medvegje ka shënuar ditën e çlirimit të komunës në Luftën e Dytë Botërore e cili, përndryshe i bie neser më 20 maj, por per shkaq private te kryetarit Kryetari Nebojsa Arsic, kjo dite zyrtare u mbajt me heret?!, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Kryetari per diten zyrtare te Medvegjes, ne udhetime private ?!

Kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq ka thënë sot në Medvegjë që, sipas mendimit të këtij organi shtetëror, prioritet për tre projektet e bashkisë:Banjës së Sijarinës,   miniera Lece dhe fabrika peleta (per stufa)

Ai shtoi se është e nevojshme që të tre këto objektit të rëndësishme ekonomike bast në këmbë të sigurta.

Stankoviç tha se këto projekte janë të rëndësishme për të rinjtë të mbeten në Medvegjë dhe njoftoi mbështetjen e Trupit Koordinues

Ai beson se ngërçi në zgjidhjen e çështjes së tri ndërmarrjeve kontribuar në zgjedhje të shpeshta në Medvegjë, por është e rëndësishme që të gjitha partitë politike të punojnë së bashku për të zgjidhur problemet e jetës në Medvegjë ..

Me rastin e Ditës së lartësive të ndryshme shpërblime të holla janë dhënë për nxënësit e shkollave fillore të cilët kanë arritur suksese të rëndësishme në garat kombëtare dhe të qarkut dhe karatsistima Maldi nga Medvegja.

Presidentit të Zoran Stankoviq Trupi Koordinues për kontributin e tij në zhvillimin e Medvegjës  i ka dhene mirenjohje  Lulzim Sahitit për bashkëpunim ndëretnik dhe dialog si dhe historiani  Dobrosav Turovic.

SHPËRNDAJE