“La Repubblica” këshillon një listë vendesh për të kaluar pushimet për të gjithë qytetarët italianë, ku spikat e para Shqipëria

“Shqipëria është vendi ku ia vlen të kalosh pushimet”, kështu shkruhet në një nga të përditshmet më prestigjioze italiane.

“La Repubblica” këshillon një listë vendesh për të kaluar pushimet për të gjithë qytetarët italianë, ku spikat e para Shqipëria.

Pushime të këndshme dhe me pak shpenzime, thuhet në artikull, ku citohet edhe vlerësimi që ‘Lonley Planet’ i bën Shqipërisë si destinacionin më të mirë për 2011.

SHPËRNDAJE