akisddPresheve, 18 gusht -Një aksident me makinë ka nodhur në Leskovc jo lrag Preshves nja 100 km, meqerast vdiq Aleksandar Mitic (30),m nfotn agjencia e lajemeve “Presheva jone’

Aksidenti ndodhi mbrëmë rreth orës 19 të mbrëmjes, kur, sipas të afërmve të të ndjerit, Aleksandri u mbet me motor. . I riu amerikan, me origjiner serbe  ka punuar në Çikago si shofer dhe në Serbi ai ishte per pushime.

SHPËRNDAJE