vojjPresheve, 18 gusht (Tanjug)  -Gjatre bnjhe akisoni te perbashket mes Ushtrise dhe policise oreve te fundit kanë zbuluar 3,112 emigrantë të paligjshëm

Policia e përbashkëta dhe forcat ushtarake në bashkëpunim me pjesëtarët e Agjencisë së Sigurimit të Informacionit-, u zbulua nga dy njerëz të cilët janë duke u përpjekur për të kontrabanduar 30 emigrantët e paligjshëm, sipas zëdhënësit të Ministrisë së Mbrojtjes Jovan Krivokapiq, njfotn Tanjug, ytransmeton agjencia e lajemeve “Presheva Jone”

 

Krivokapic tha në një deklaratë se këta njerëz zbuluar mbrëmë në veprim fuqi të përbashkët të ushtrisë dhe policisë me Drejtoritë e Policisë së Nishit dhe Leskovcit dhe në bashkëpunim me anëtarët e BIA.

Ai rikujtoi se nga 22 korrik për të paraqitur forcat e përbashkëta të Ushtrisë së Serbisë dhe Ministrisë së Brendshme zbuloi 3,112 migrantë të cilët ishin duke u përpjekur të kalojnë ilegalisht kufirin shtetëror.
Dy njerëz u përpoqën për të kontrabanduar 30 emigrantët
Policia e përbashkëta dhe forcat ushtarake në bashkëpunim me pjesëtarët e Agjencisë së Sigurimit të Informacionit-, u zbulua nga dy njerëz të cilët janë duke u përpjekur për të kontrabanduar 30 emigrantët e paligjshëm, sipas zëdhënësit të Ministrisë së Mbrojtjes Jovan Krivokapiq.

“Të tjerët u zbuluan në një thellësi të territorit, zakonisht me kontrabandistët, ata janë në procedurë të rregullt të kryer në qendrat e pritjes, zakonisht në një qendër pritjeje në Preshevë, ajo është më së shumti njerëzit, por ka edhe gra dhe fëmijë transportohen në kushte shumë të vështira dhe çnjerëzore” Krivokapic tha RTS ..

SHPËRNDAJE