(AIK-Presheva Jone )


Rjeti më i fuqishëm social në botë “FACEBOOK” do të marrë fund më datën 15 Mars,të gjitha fotot e miqve tuaj apo videot të cilat i keni shikuar cdo ditë ju lutemi ti heqni ato pas datës 15 do të shlyhen,të gjitha

“E kuptoj faktin se FB është bërë pjesë e jetës së miliona njerëzve,megjithëatë ju nuk e dini se si ka qenë jeta ime në fillim para se të merrem me ketë punë mjaft të lodhshme. Vërtet duhet një punë e madhe dhe angazhim i pa precedent për ta mirëmbajtur këtë rrjet gjigant botëror. Dua t’i rikthehem jetës time sikur para se të isha pronar i FaceBook,nuk më interesojnë më parat,dua vetëm të jem i njëjti sikur para 5-6 viteve” është deklaruar për media pronari i FB Zuckerberg
“Nuk mund ta paramendoj veten pa FB ajo është pjesë e jetës time,të paktën 10 orë në ditë un i kaloj duke u kënaqur në FaceBook,nuk e di se si do t’ia bëj” është shprehur Denise Bradshaë nxënëse e shkollës së mesme nga Indiana Xhons

“E falemderoi udhëheqësin e Facebook se do ta marrë këtë hap,djali im rrin shumë para monitorit të kompjuterit dhe kjo nuk më pëlqen aspak,pasi të mbyllet FB mendoj se do të kem kohë që më shpesh të ulem e të bisedoj më tepër me djalin tim për probleme reale të tija” ka thënë Jon Guttari nga Detroit.

Zuckerberg  bashkë me kompanin Facebook kanë arritur pasurin e cila ka kaluar 50 mld më shpejt se cdo kompani tjetër biznesi në botë…!

SHPËRNDAJE