Ai është një mbrojtës i krahut të djathtë dhe mendohet se shumë mirë mund ta mbulojë vendin e Sergio Ramosit për të cilin shpesh spekulohet se mund të largohet.

Real Madrid mbrojtësin e përcjell që nga koha kur ai luan tek Gent i Belgjikës dhe e sheh se ai është duke përparuar kënaqshëm.

SHPËRNDAJE