Në një ceremoni solemne, Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, në bashkëpunim me këshillin shtetëror për licencimin e mësimdhënësve, ka licencuar 100 mësimdhënësit e Republikës së Kosovës.
Kjo është njëra ndër 100 aktivitetet e MASHT-it që do t’i organizojë në shenjë respekti të 100-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

SHPËRNDAJE