Macja me dy fytyra që quhet Frank dhe Louie nga Massachussetts thyen edhe rekord botëror. E lindur me dy fytyra, dy gojë, dy hundë e tre sy kjo mace ka shumë dyshime për të ardhmen. Macja tanimë ka hyrë në librin e rekordeve Guinness për vitin 2012. Ajo rezulton të jetë macja me jetëgjatësinë më të madhe në grupin e quajtur Janus. Pronari i maces Marty Stevens falënderon zotin që ika dhënë këtë mace krejt të veçantë dhe se ajo tanimë ka kaluar 12 vite qëkurse është marrë nën kujdesin e tij.

SHPËRNDAJE