NJË DEBAT NË TV ZVICERAN QË MBAHET MEND: ME LUMTURIE HOTNJANI ISH-DREJTORESHË E UPSH , E CILA QË QITKE „FLAKË PËR GOJE“ PËR SHQIPTARËT ME RADIKALËT ZVICERAN..pa shikone dhe dëgjone..Nëse, eventualisht, nuk ju hapet Videoja, atëherë clikone adresën,,,ose bëni copy-past ne web faqe te re..

http://www.rts.ch/video/emissions/infrarouge/464593-lumturi-hotnjani-directrice-universite-albanaise-geneve.html

 

 

 

 

SHPËRNDAJE