Emërimin e znj.Atifete Jahjagës presidente e Republikës së Kosovës lideri i Lëvizjes Kombëtare Shqiptare (LKSH)-së nga Kosova Lindore z.Orhan Rexhepi (nën kryetar i Kuvendit Komunal të Preshevës) e ka mirëptirtur dhe  vleräsuar lartë dhe e ka përshëndetur ne emër të kuvendit dhe qytetit të Preshevës, njofton AIK “Presheva Jonë”

 

Preshevë, 12 pril / AIK-Presheva Jonë

“Me zgjedhjen e Z. Atifete Jahjaga për Presidente të Republikës së Kosovës dhe me Z. Jozefina Topalli prej disa vitesh Kryetare të Parlamentit të Republikës së Shqipërisë, ne Shqiptarët po i tregojmë botës se jemi po ata që kemi qenë edhe në Lashtësi kur Mbretëri kanë udhëhequr Kleopatra dhe Teuta…” i ka deklaruar Agjencisë Informative Kombëtare “Presheva Jonë”

Z.Orhan Rexhepi, kryetar i LKSH-së njherit nënkryetar i kuvendit të komunës së Preshvës. Në vazhdim z.Rexhepir rreth kyretares së re të Republikës së Kosovës ka nënvizuar se “nga ajo që po  e përcjellë këto ditë po del se do të jetë një personalitet adekuat për postin që i është besuar, aq më parë kur edhe në gjithë Europën jug-lindore është femra me gradën më të lartë të profesionit të saj..”

SHPËRNDAJE