Zëvendësdrejtorit i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq, sapo është liruar dhe ndodhet rrugës për në Kosovë.

Kështu ka njoftuar ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD).

njoftimin e MPJD-së thuhet se këtë e ka konfirmuar përfaqësuesi i zyrës së Kosovës në Serbi, ambasadori Jetish Jashari.

SHPËRNDAJE