Kengetarja Linda Halimi, pervec se me muzike, po merret edhe me biznese te saj private.
Ajo me heret ishte ankuar se zhanri i muzikes qe ajo kultivon, nuk eshte edhe aq fitimiprures, prandaj i eshte dashur te filloje biznesin me qendren e dobesimit dhe ate te importimit te produkteve te ndryshme, nga brendet me te njohura boterore.
E produkti me i ri qe ajo do te sjelle ne Kosove, eshte parfumi i shumeperfolur i kengetares Lady Gaga.
“Qe tani kane filluar kerkesat per parfumin “THE FAME” – LADY GAGA ne Kosove. Ky parfum do te sillet si ekskluziviet per here te pare ne Kosove ne kuader te “Irresistible” – Perfumeshop nga Linda Halimi ne shtator kur parfumi te lansohet per shitje,” shkruan ne faqen e Facebook te kengetares Halimi.

SHPËRNDAJE