zekkaaaMajtas: Milaim Zeka, në mes, i dyshuari për vrasjen Valdrin Beqiri, djathtas, Esat Beqiri babai i të dyshuarit

Gjatë ditës së djeshme, qyteti i Mitrovicës është tronditur nga një vrasje, ku si pasoje mbeti i vdekur 22 vjeçari, Valon Sadiku.

Për këtë vrasje janë arrestuar dy të rijnë nga 17 vjec, ku njëri nga ta ëshët edhe i dyshuari kryesor për ketë vrasje, Valdrin Beqiri.

Nga fotot e publikuara në media të 17 vjeçarit, shihet se ai për armët ka njohuri që moti, meqë në disa foto ai mbanë armë tytëgjatë.

Poashtu në një foto të Beqirit, ai shihet edhe me gazetarin, Milaim Zeka, i cili njihet si person që shpesh herë është gjendur në situata të pa lakmueshme.

Ndryshe, nëna e të riiut të armatosur, është asambleiste në Kuvendin Komunal të Mitrovicës nga radhët e PDK-së, ndërsa babai i tyre, Esat Beqiri, është staf i përhershëm i Kuvendit të Kosovës dhe mban pozitën e zyrtarit të lartë për pagesa./BSzekakaa

SHPËRNDAJE