Basel, 24 shtator  -Sot, në Qendrën e Lëvizjes VETËVENDOSJE të Zvicrës u themelua pika Basellit, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra. Përgatitja dhe përvoja profesionale e aktiviseve të rinjë plotëson Lëvizjen VETËVENDOSJE me kuadër që janë të domosdoshëm për ecjën përprara të Alternativës tonë Qeverisëse.

Qendra jonë po vazhdon me shtrirje gjithandej Zvicrës dhe po përgatitet për ndryshimin e madh për fitoren Lëvizjes Vetëvendosje. I uroje suksese e pune te palodhshme njeherit i uroje perurimin e pikes se Vetvendosjes ne Basell te Zvicres..” ka thëne per agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” ekonomisti i diplomuar prof.Mujë Shala,  kryetar i  L.V. 

SHPËRNDAJE