Kryeministri i Tunizisë, Mohamed Ghanouçi, tha se ka marrë drejtimin e shtetit pas largimit të presidentit nga vendi.

Ben Ali u largua pas protestave masive që rezultuan me përleshje ndërjmet demonstruesve dhe forcave të sigurisë.

Protestat ishin nxitur nga papunësia e lartë dhe rritja e çmimeve të ushqimeve bazë.

Grupet për të drejtat e njeriut thonë se më shumë se 60 njerëz e kanë humbur jetën në trazirat.

SHPËRNDAJE