Preshevë, 26 janar  -Jabllanoviç ikën edhe nga Qeveria serbe. Bashkepunëtori i ministrit serb Vulin, njëherit sekretari i Shtetit në Ministrinë e Punës Aleksandar Jabllanovic, ka paraqitur dorëheqjen e parevokueshme, siç thuhet do të vendoset në, pasi ata u shfaq në informimin e publikut në lidhje me arrestimin e vëllait të tij Markos, njfton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Aleksandar Jabllanoviç duket si njeriu më pa fat në politikën e Ballkanit. Ka qenë ministër në Qeverinë e Kosovës dhe zëvendësministër në Qeverinë e Serbisë. Por, edhe në postin e fundit u detyrua të japë dorëheqjen për shkak të shpërdorimit të makinës zyrtare.

“Ministri im Aleksandar Vulin dhe ekipi ynë udhëhiqet dhe do të udhëheqë Ministrinë për të punuar më mirë se kushdo para tyre. Mjerisht, si pjesë e ekipit nuk duan një moment të vetëm të jetë një barrë, edhe në qoftë se akuzat e paraqitura në llogarinë time ishte i rreme, por në gjykatë unë do të provojë se është “, ka thënë Jabllanoviq.

Do perkujtuar se “diploamti” serb Jballanovic i lidhur me krimin dfhe amifna serbe, qe u deshmua me arresitmin evelleut te tij për droge  para dy vitesh kihste fyu  nenat shipatre. , kur ne ato protestonin ne Gjakovë te cilave nuk ju lejuan pelegrinët serbë të hyjnë në kishë. Jabllanovic grate shiptare i ka quajtur “egërsira.”, ck ame aps pasur protesta ne mabre Kosovën.

Vëllai i tij Aleksandar Jablanovic, konfirmoi, se vëllai i tij është arrestuar dhe shpjegoi përse ai gjendej në veturën zyrtare të qeverisë serbe

Marko Jablanovic i quajtur “Egërsirë” (34), vëllai i Aleksandar Jablanovic’it, sekretar shtetëror në ministrinë serbe për punë, dhe biri i Dragan Jablanovic’it, kryetarit të Komunës së Leposaviqit, u arrestua në afërsi të Kralevës për shkak të dyshimit se shpërndan drogë. Ai në momentin e arrestimit gjendej në veturën zyrtare të qeverisë së Serbisë.

SHPËRNDAJE