feniksShoqatës së Shkrimtarëve “Feniks” për (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë), dhe të gjithë të interesuarit e tjerë, se të shtunën më datë 23 korrik 2016, mbahet përurimi i librit me poezi “Vrapojmë drejt jetës” i poetit Jashar Esati nga fshati Miratoc, komuna e Preshevës, me banim në SHBA. Përurimi i librit mbahet në sallën e Kuvendit Komunal të Preshevës, në ora 13.00. Përurimi mbahet në kuadër të Shoqatës “Feniks”. Pjesmarrja e juaj e nderon librin, autorin dhe kulturën letrare në përgjithësi. Bilall Maliqi, kryetar

SHPËRNDAJE