largea_gaga-1_76111396554551Lady GaGa më të vërtetë është e çuditshme para publikut të saj.
Shpesh ajo ka sfiluar me të brendshme dhe nëpër taka të larta por kësaj radhe ajo ka bërë më të vërtetë një gjest të çuditshëm, duke ulur të mbathurat para publikut të saj.

Kohëve të fundit ajo ka pasur një mori të madhe të koncerteve, por koncerti i fundit ka qenë pak më i veçantë ku shumica e fansave u ndanë të kënaqur më këngëtare.

Ajo ka ulur mbathjet para tyre.

Përveç koncerteve GaGa ka marrë pjesë edhe në emisionin e David Letterman si dhe ka bërë një selfie me prezantuesin dhe humoristin Bill Murrey.

SHPËRNDAJE