(AIK-Presheva Jone)

Klubi më I pasur në SHBA për një kohë të gjatë është I interesuar për të sjellë në gjirin e saj ish futbollistin më të mirë të botës Ronaldinhon.

La Galaxy tani më zyrtarisht kanë dalur me një oferët e cila do të jetë e vështirë për tu refuzuar nga ylli brazilian pasi që atë do ta bëjë edhe më të paguar se David Beckham.

Oferta e cila iu është drejtuar Ronaldinhos është 40 mln euro për katër sezone që do të thotë se ai do të merrë cdo sezon nga 10 mln.

Le të presim e të shohin se cka do të ndodhë deri në fund të afatit kalimtar të dimrit,a do ti bashkohet Ronaldinho,Beckhamit apo edhe ky I dyti do ta gjejë një skuadër dhe do të mbeten të dytë në europë.

SHPËRNDAJE