Kylie Jenner, ka publikuar një foto në Instagram veshur me veshje sportive.
Ajo si shpeshherë ka treguar linjat e bukura trupore.
Si shumë njerëz tjerë në botë edhe Kylie po lutet që situata me koronavirus të përfundojë sa më shpejt.
Në mbishkrimin e imazhit, Jenner ka shkruar: ‘I dërgoj lutjet e mia dhe dashurinë atje jashtë, shpresoj që kjo gjendje të përfundojë sa më shpejt’.
Ndryshe, bukuroshes nuk i munguan komentet dhe pëlqimet edhe shumë fansat e saj u luten për të njëjtën gjë. Po ashtu e treguan edhe simpatinë që kanë për të duke i shkruar se po duket shumë bukur.

SHPËRNDAJE