Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje në rrjetin social “Instagram”, ndjek vetëm dy llogari njëra prej të cilave është llogaria e partisë Vetëvendosje dhe gruan e tij, Ritën.

Kreu i Vetëvendosjes është më i ndjekuri se të gjithë politikanët e Republikës së Kosovës.

Kurti ndiqet nga 164 mijë persona në “Instagram”, që për dallim nga kandidatët tjerë për kryeministër të cilët kanë shumë më pak se sa lideri i VV.

Kurti e ka bërë follow gruan e tij, Ritën së fundmi pasi që deri para pak ditësh faqja e Vetëvendosjes ishte faqja e vetme që e ndiqte ai.

SHPËRNDAJE