879292e0-e25c-47e7-b487-50d9142a69ea---0-

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Zgjedhjet ne Presheve po afrohen, tashme kur jemi ne prag, shumica e subjekteve politika po e “shpallin” fitoren neper bastionet e tyre. Me kete rast, Agjencia e Lajmeve “Presheva Jone” ka marrur vendim qe te beje nje sondazh serioz dhe ti ofroj se pari qytetarit, por pastaj edhe subjekteve politike nje pasqyr te gjendjes se tyre para publikut.

Ju inkurajojme te votoni sa me shume.

SHPËRNDAJE