Fotot e Lindsay Lohan nudo në Playboy kanë qenë ndër më të shikuarat dhe  kërkuarat gjatë ketij viti. Por, duket se Lindsay Lohan nuk ka ndërmend që të ndalet me provokimet e saj me gjinjtë apo të pasmet e saja të mrekullueshme.  Ajo, madje  ka vënë në interent një sër fotografishë  hot, hot dhe shumë provokuese për revistën Love, duke tërhequr kështu edhe njëherë jo vetëm të rinjve me  trupin e saj. Për ta njohur pak më shumë këtë sexi provokuese që po i “shtinë në dhe t’gjallë” të rinjt , më poshtë po ju sjellim ca fjalë për jetën dhe karrierën e  saj me ca foto të “nxehta” me veshje transparente e pa cesnure në këto ditë acari e cila gjithnjë ajo ka vapë, pamvarësisht nga ndrrimi i sitnëve…

Lindsay Lohan është fëmija e parë të Dina (analiste dhe menegjere) dhe Michael Lohan dhe u rrit bashkë me vëllezërit dhe motrat të vetë Michael, Aliana dhe Dakota në New York. Ajo ka rrënjë iraneze dhe italiane. Me 3 vjet filloi Lindsay me bë klipa për reklama, ku pati paraqitje në 60 klipa reklame, ndër të tjerë për Pizza Hut dhe Ford.

Me 17 ishte Lindsay Lohan në Cover (sqt. Mbulesa) të Vanity Fair. Lohan e bëri debutin në filma kinema në vitin 1998, ku ajo i luajti binjakët Hallie Parker dhe Annie James në prodhimin e Disney The Parent Trap. Komedia bazon në librën fëmijësh Das doppelte Lottchen të shkrimtarit gjerman Erich Kästner dhe ishte një remake të filmit e Disney The Parent Trap (1961), ku Hayley Mills binjakët i luajti. Tjerë paraqitje si aktore filmit pati Lohan në filmat televiziv Life Size (2000) dhe Get a Clue (2003), që në Disney Channel u transmetua.

 

Televizion:

•    Another World – 1996–1997
•    Bette (2000–2001) (paraqitje më 11 tetor 2000, vetëm në epizodën pilote)
•    Punk’d – one episode, 14 dhjetor 2003
•    Saturday Night Live – Host, 1 maj 2004
•    2004 MTV Movie Awards – Host, 10 qershor 2004
•    That ’70s Show – Te epizodi “Mother’s Little Helper”, 10 nëntor 2004
•    Saturday Night Live – Cameo për Weekend Update, 11 dhjetor 2004
•    Saturday Night Live – Host of the season finale, 21 maj 2005
•    Saturday Night Live – Host, 15 prill 2006
•    2006 World Music Awards – Host, nëntor 2006

SHPËRNDAJE