Kryeministri në detyre i Republikes se Kosoves, Albin Kurti ne vazhdimsi thirret ne ate se Presidentet (Thaci e Vuciq) nuk guxojne te zhvillojne negociata mbi harta dhe rreth kufijve te Kosoves.

Ne anen tjeter, jane keto disa pamje ku shihet Albin Kurti derisa flet per nje medium anglez e ku afer vetes e ka nje harte, ku ia shpjegon gazetarit se si Kosova dhe Shqiperia jane te njejta dhe se nuk kane se pse te qendrojne te ndara.

Por, cka eshte edhe me habitese, eshte fakti se se fundi, kur erdhi ne pushtet, Albin Kurti iu largua edhe kesaj ideje, se me Shqiperine jemi njesoj. Ai tani thote se nuk duhet aktualisht te bashkohemi me Shqiperine, pasi qe duhet se pari te forcohemi si dy shtete te ndare, pasi qe edhe Kosova edhe Shqiperia sipas tije jane nen nivel per kah zhvillimi, e per kete arsye eshte me mire qe te kemi dy shtete te forta, sesa nje shtet te dobet.

Ja pamjet:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2919167991662803&id=1843621365884143

 

SHPËRNDAJE