Presheve, 6  mars  -Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme, në Preshevë sot kane arrestuar K.R. (25), nga Presheva, për shkak të ekzistencës së bazës për dyshim se vepra penale i cli kishte sjaktuar dhune me pasoja te rënda trupor.

Policia, me urdhër të prokurorisë, kundër pesë burra të moshës 73, 55, 42, 36 dhe 27 vjeç dhe nje  grua 50 vjeqare nga Presheva, ka ngritur padi penale për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale të pjesëmarrjes në një rrahje masive.

K. R. dyshohet se 5 mars të këtij viti në një fshat në zonën e Preshevës me nje hu gardhi goditi atë në kokë palkun 73-vjeçar, pasi ai e kishte shtyrë më parë gruan pesëdhjetë vjecare

Te rrahuhrit kane pesuar lëndime të rënda, por ndihma ai mori në Qendrën e Shëndetit në Preshevë nuk mjaftoi, as ajo ne Vanje ppor u derguan drejt per në Qendrën Klinike në Nish

Sipas urdhrit të Zëvendës Prokurorit të Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, per K.R. eshte bere nje arerst deri në 48 orë, pas së cilës, me një padi penale, ai do të dërgohet në prokurori.

SHPËRNDAJE