Në qytetin e Kumanovës, ku flamuri shtetëror maqedon është larguar nga banderola në mes të qytetit dhe është vendosur flamuri kombëtar shqiptar.

 

Policia e Kumanovës ka reaguar shpejt dhe ka arrestuar dy të rinj, nën dyshimin se këta dy të rinj kanë qenë kryerësit e veprës.

 

Në videon që është dërguar në redaksinë e portalit TetovaSot, shihet edhe momenti brutal i arrestimit të të dy rinjëve, poashtu në video dëgjohen edhe të shara ndaj policisë.

 

SHPËRNDAJE