[polldaddy poll=5730212]

Topi i Artë

Fifa ka zgjedhur finalistët për ta fituar topin e artë këtë vitë,ata janë:

Cristiano Ronaldo

Xavi Hernandez  dhe

Leo Messi

Ju vizitorë të Agjencisë Presheva Jonë,cfarë mendoni kush  do të fitoj këtë vitë topin e artë !a

SHPËRNDAJE