zoran-milanovic-stize-na-kvarner-ali-zaobilazi-zlatka-komadinuKryeministri kroat Zoran Milanoviç në një konferencë për shtyp, pasi i shokoi gjithë serbët duke i quajtur barbarë, ka goditur edhe Maqedoninë edhe Greqinë, duke thënë se këto vende nuk janë shtete.

“Duhet të shikojmë në jug dhe juglindje nga vetja dhe të arrijmë në përfundimin se atje nuk ka asnjë autoritet shtetëror.

Kështu nuk funksionin shteti, as Greqia e as Maqedonia e as Serbia.

Nëse kemi nevojë për të lëshuar njerëzit nëpër fushë, siç e bën Serbia, mundemi edhe kështu”, ka thënë ai.

“Por ai nuk është shtet, ai është një shtet i rastit, i çorganizuar, i cili do që të bashkohet me BE-në.

Intensivisht diskutojmë me bashkë-punëtorët e këtyre masave, që duhej t’i vendosnim, që sot apo nesër t’i hiqnim”, tha kryeministri kroat Zoran Milanoviç.

SHPËRNDAJE