Kryeministri i Kanadasë Justin Trudeau nëpërmjet një reagimi e ka dënuar vrasjen e 6 personave në një xhami në Quebec.

 

“Myslimanët e Kanadasë janë një pjesë e rëndësishme e vendit tonë dhe këyo akte të pakuptimta nuk kanë vend në komunitetet tona, qytetet dhe vendin tonë” ka thënë Trudeau. Sulmet në Kanada vijnë pasi Trudeau duke reaguar ndaj Presidentit Trump, i cili ua ka ndaluar hyrjen në ShBA myslimanëve nga 7 vende të botës. Trudeau ka thënë se vendi i tij është i hapur për refugjatët që vijnë nga këto shtete.

 

 

 

SHPËRNDAJE