Kryemnistri i Kosoves Ramush Haradaiunaj , me emer te tij personal dhe qeverise ka shprehur ngushllime për vdekjen e Kryetarit të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Luginën e Preshevës, Jonuz Musliu, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jone”

 

“Me dhembje mora lajmin për shuarjen e luftëtarit të lirisë, ish komandant i UÇMPB-së dhe Kryetar i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Luginë të Preshevës, Jonuz Musliu. Musliu, një jetë njeriu i është përkushtuar zgjidhjes së drejtë të çështjes së shqiptarëve në Luginë, luftëtar i paepur i të drejtave të njeriut, mik dhe familjar i mirë, do t’i mungojë familjes së tij, dhe komunitetit.” thuhe tne ngullshimin e z Haradianj derguar familjareve dhe Lugines se Presheves per humbjen e liderit te tyer Jonuz Musliut.

I qoftë i lehtë dheu!

SHPËRNDAJE