Në qytetin e Sarandës , në Jug të Shqipërisë, disa qindra familje emigrantësh shqiptarë po kthehen nga Greqia për shkak të krizës ekonomike dhe financiare. Emigrantët po nisin të merren me shërbime të vogla mjaft prej të cilave i kanë ushtruar gjatë viteve të qëndrimit në Greqi. Nje pjesë e emigrantëve thonë se e kanë të vështirë integrimin për shkak edhe të korrupsionit të lartë në administratën shqiptare.

SHPËRNDAJE