Adriana LIMA viteve të fundit është ndër modelet më të suksesshme të “Victoria Secret”,së pari me bukurin e saj e pastaj edhe me trupin perfekt të vlerësuar nga të gjithë profesionistët e fushës së modës.

Le ti shikojmë së bashko disa prej fotove dhe videove të saja më të nxehta.

[wp-like-locker][/wp-like-locker]

 

[wp-like-locker][/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE