“Të kam dhunuar, të kam dhunuar dhe pikë, a  je kah merr vesh ajo ?. Të kam lidhur për lisi dhe të kam q…deri n’mëngje, kur agoi dielli..”…vazhdon përmes LIKE… ju falmnderit për mirëkuptim [wp-like-locker] janë këto fjalët, refrenet u dëgjuan të incizura sot në një gjykatë Mutier të Zvicrës, ku një kosovarë 30 vjecar kishte dhunuar shoqëruesen e tij. Incizimin në telefonin e viktimës e kishte zbuluar policia, shkruajnë mediat zvicerane, transmeton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Bernë, 4 shtator

Një tridhjetë u shfaq të hënën në Gjykatën Rajonale të Moutier për përdhunimin e dyshuar të  shoqërueses të tij. Një regjistrim audio në gjykatë bashkë me policinë mbetën gjithë të tronditur.

Prokurori kërkoi katër vjet në burg për shkak të seriozitetit të fakteve dhe sfond të akuzuarit, i njohur veçanërisht për dhunë fizike. Avokati i të akuzuarit nga ana e tij kërkoi lirimin e klientit të tij.

Gjykata Rajonale ka njohur përdhunimi akuzuar fajtor për përdhunim, rrëmbim rënda trupore thjeshtë dhe ka tentuar papërfunduar. Njeriu u dënua me tre vjet e  gjysmë burg. Ai mu për këtë arësye edhe  ishte arrestuar. Ai gjithashtu duhet të paguaj kompensim për dëmet morale viktimës në vlerë prej 12.000 franga si dhe për mbulimin e shpenzimeve.[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE