albabaaPreshevë, 14 qershor  -Në nje emision te Televizionit Serb (RTS) në gjatë një bisede me një kosovar, i cili lavderon Miloshevicin, ka thënë se “ata ne Prishtine janë  me te keqinje se Miloshi..”, transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

“Askush nuk punon. Milloshi ka qenë më i mirë, atëhere merrnin rroge 2000 e kemi marrë rrogën në fshat. Ndërsa sksuh nuk punon dhe smerr asnje  cent. Ndërsa kur ti mbush 50 vjet, do të marrim kancer dhe drejt në varr të shkosh. Nuk ka qeveri, ska qeveri”.

Kjo video është shpërndarë në rrjetet sociale dhe në mediet serbe, duke e titulluar si “Shqipatri nga Kosmeti hit: Miloshevici ishte me i mire, ja q*fsha nanen  krejtve atje ne Prishtinë..”  (“АLBАNАC SА KОSМЕТА REGIONALNI HIT: Мilоšеvić је biо bоlјi, dа ј.b.m stо mајkе svimа u Prištini!..”), transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Se eshte ky nje shqiptar i ndershëm apo nje shqiptar qe i ka plasë zemra nga situat e perkqesuar ekonomike dhe poltike ne Kosovë (apo me premtime te rreme per liberlaizmine vizave)  komentone ju vete ?..

Vetëm mund te themi nje gjë, se dicka nuk eshte ne rregull me Kosoven, meqe  njereizit kane filluar te fléasin keshtu pas 17 vjetesh te clirmit ?!., ka shkruar ne fund agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

SHPËRNDAJE