Me iniciativen e bashkevendaseve, e me perkrahjen e pushtetit lokal, ne Hajvali te Prishtines disa rruge jane emruar me emra te toponimeve te anamedvegjes si dhe emra deshmoresh nga kjo ane. Psh Rruget: Deshmoret Zenel e Hashim Hajdini nga Tupalla e Medvegjes tashme jane pjese e Prishtines. Dhe se fundit Rruga Medvegja, siq po e shifnin në foto, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” 

SHPËRNDAJE