Gjatë ditës së djeshme dhe të sotme ka pasur reagimeve të shumta kundër provokimeve që Serbia tentoi t’i bëj, duke tentuar të fut një tren brenda Kosovës cili kishte disa nga sloganet më të ndryshme si “Kosova është Serbi”, “Kosova i Metohija” etj.

Mirëpo, jo vetëm  brenda Kosovës ka pasur reagime të tilla. Emigrantët shqiptarë të cilët jetojnë në Zvicër i janë kundërpërgjigjur serbëve me po të njëjtën “monedhë”.

SHPËRNDAJE