Policia e Tiranës shoqëroi mbrëmë 8 persona që akuzoheshin për kontrabandë. Kontrabanda bëhej me ilace okulistike nëpërmjet aeroportiti të Rinasit, mes 8 të shoqëruarve, u vu masa e arrestit për 4 persona: një doganier, një mjek, një përgjegjës turni, dhe shoferi i mjekut.

Ndaj personave do të ngrihet akuza për kontrabandë medikamentesh. Policia ka sekuestruar ilacet që vinin nga Turqia.

SHPËRNDAJE